Bosh sahifa > Производи > Asenkron motor > MS alyuminiy dvigateli

ЦЕ доказао алуминијумски оклоп бакар стењања отпор електромотор

ЦЕ доказао алуминијумски оклоп бакар стењања отпор електромотор
ЦЕ је доказао да је алуминијум љуске бакра вијугавим отпор електромотор МС серију алуминијум љуске моторс имају многе карактеристике као што су висока ефикасност и уштеда енергије, великог почетног обртног момента, запажено, ниске буке и вибрација, Компактне структуре, висока поузданост, једноставно руковање и итд...
Mahsulot detali:

ЦЕ доказао алуминијум љуске бакра вијугавим отпор електромотор

МС серију алуминијумски оклоп моторс имам пуно функције као што су висока ефикасност и штеди енергију, великог почетног обртног момента, запажено, ниске буке и вибрација, Компактне структуре, висока поузданост, једноставно руковање и итд.
Услове пословања МС серију алуминијум-стамбени Моторса су идентични са Y2 серије мотора, док је енергетска ефикасност оцену на стандард кинеске националне стандардне ГБ18613-2012 класе ИИИ, исто као и ИЕ2 стандард.

Хлађење метод

ИЦ411

Величина оквира

63-160

Дужност

С1

Оцењени напајања

0.18-11кw

Спољна температура

-20 ℃ ~ 40 ℃

Оцењени напон

200-660В

Фреквенција

50Хз , 60Хз ор50Хз / 60Хз

Класа заштите

ИП55 , ИП56

Фаза

3

Пољаци

2 П 4 6 П П

Изолација класе

Ф

становање

алуминијум

Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача у Кини и добављачи професионални у производном це доказао алуминијум љуске бакра вијугавим отпор електромотор. Као један од познатих електромотор брендова, понудићемо вам разумној цени. Добродошли у купи нам квалитетан електромотор Произведено у Кини, и провери ценовника са наше фабрике.

Hot Tags: це је доказао алуминијум љуске бакра вијугавим отпор електромотор добављача у Кини, фабрика, брендова, ценовник, цена, направљено у Кини, електромотор брендова
Bilan bog'liq mahsulotlar
Fikr-mulohaza: