Дом > Производи > Asenkron motor > Y2 past kuchlanishli dvigatel

Y2 Серије ниског напона велики обртни моменат Дурасел Мотор

Y2 Серије ниског напона велики обртни моменат Дурасел Мотор
Y2 серије низак напон велики обртни моменат Дурасел моторних Y2 ниског напона серије мотор је дизајниран на основу Y2 групе, и усвоји врхунске технологије оба од куће и у иностранству, проширује опсег енергије ниског напона Моторса. Користи се да возим све врсте великих опште машине и опрему.
Детаљи о производу:

Y2 серије ниског напона велики обртни моменат Дурасел мотор

Y2 ниског напона серије моторис дизајниран на основу Y2 групе, и усвоји тхехигх технологија оба од куће и у иностранству, проширује опсег енергије ниског напона Моторса. То је диск позивали све врсте великих генерала мацхинерyанд опрему.


Хлађење метод

ИЦ411

Величина оквира

355-500

Дужност

С1

Оцењени напајања

200-1400кw

Спољна температура

-20 ℃ ~ 40 ℃

Оцењени напон

380В

Фреквенција

50Хз , 60Хз

Класа заштите

ИП55

Фаза

3

Пољаци

2 4 6 П П П 8 10 П П

Изолација класе

Ф

Протецтфеатуре

Тотално ограђени
Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача Кине и добављачи професионална у производњи y2 серије низак напон велики обртни моменат Дурасел мотор. Као један од познатих електромотор брендова, понудићемо вам разумној цени. Добродошли у купи нам квалитетан електромотор Произведено у Кини, и провери ценовника са наше фабрике.

Hot Tags: Y2 серије низак напон велики обртни моменат Дурасел моторно 'Добављачи' у Кини, фабрика, брендова, ценовник, цена, направљено у Кини, електромотор брендова
Сродни производи
Истрага: