Bosh sahifa > Новости > Kontent
Почетак Мотор
Jan 14, 2017

Укључују : мотор за покретање режима, ауто напона смањивање укупан притисак директни почети почетни, y - делта почетним, меким стартер, инвертер.

Укупан притисак директно покретање:

Код капацитета, као и гомила електроенергетска мрежа дозвољава укупан притисак директно под условом за почетак, можете размотрити да користите директни почетни. Предност је да контрола буде згодно, једноставно одржавање, а више економски. Углавном се користи у мале снаге мотора почевши од чувања енергетског становишта, мора бити веће од 11 кw мотор на овај начин.

Аутоматско смањивање почетни напон:

Користећи се аутотрансформатор изабран смањену притисак, може да се прилагоди потребама различитих товар од, и могу ли да добијем неки већи почетни обртни моменат, неки од се најчешће користи за почетни декомпресију од великог капацитета моторног почетног. Њен почиње Највећа предност обртни момент је већи, кад славину на 80%, почетни обртни моменат може бити до 64% директни почетни. И можете да подесите почетни момент скренувљи. Је и даље распрострањена.

Y - делта покретања:

За нормалан рад на статор стењања за делта веза веверица-кавез асинхрони мотор, ако у тренутку покретања на статор wиндингс у звезду, чека почети до краја да се повежу у троугао, можете да смањите полазна струја, да смањи утицај на координатној мрежи.

Меки стартер:

Ово користи фаза схифт напон којим се регулише принцип силикона под контролом да схвати да у регулисању од почетка мото, користи се углавном за мотор покретање контроле, почетни ефекат је добар, али трошак је већа. Помоћу тхyристор тхyристор Хармоницна сметње веће на послу, имају одређени утицај на електричну мрежу. Додатне енергетске флуктације ће се одразити на тхyристор проводљивост, посебно како тхyристор уређаје у истом напајање мрежу. Тако стопа неуспеха тхyристор зато већи, који укључују снагу електронске технологије, стога, виши такође да услов који се односи на одржавање техничара.

Конвертор за:

Инвертер је највиши технички садржај поље модерном моторика, најпотпунија функција контроле, најбољи ефекат контролу моторика уређај, то променом фреквенција електричне мреже подешавати брзину ротације и обртни моменат мотор. Због које укључују напајања електронске технологије, компјутерске технологије, тако да трошак високо, превисоко да услов који се односи на одржавање техничара, углавном користе у невољи брзину и на пољу велике брзине контролних правила.