Дом > Производи > Sinxron motor > YXTY doimiy magnit sinxronlash dvigatel

YXТY три фазе стални Магнет Брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор

YXТY три фазе стални Магнет Брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор
YXТY три фазе стални магнет брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор YXТY серије мотора (схафт висина Х80 ~ 200 власт 0.55 КW ~ 200КW) је као висока ефикасност штеди енергију мотор, који је прецизно дизајниран на основу инсталација и укупни Габарити Y2 серије асинхрони мотор...
Детаљи о производу:

YXТY три фаза стални магнет брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор

YXТY серија мотора (схафт висина Х80 ~ 200 власт 0.55 КW ~ 200КW) је као висока ефикасност штеди енергију мотор, који је прецизно дизајниран на основу свеукупним и инсталација димензије од Y2 сериесасyнцхроноус мотор и над надрканост уштеду захтевима корисника оба у земљи и иностранству. Итиса нова генерација редак еартхсперманент магнет трофазни синхроне мотор, који укључује супер-високу ефикасност уштеда енергије. Специјално дизајниран је наша фирма, која има више од 20 година искуства у дизајн, развој и производњу ретка земље стални магнет трофазни синхрони електричне мацхинесон у басисоф добро разумевање са захтевима НЕМА мотор и XЕ штедњу енергије мотора (УСА), Европске класе И ефикасност стандардне и ЦхинесеЕнергy ефикасност Стандард(ГБ18613-2002). Итис врло конкурентни производ, који се могу сломити техничке баријере за извоз и може послужити као асубституте за исту врсту увезених производа. Тхеелецтрицитy уштеду овог производа је 20% - 25%.
Ова серија моторних усваја редак стални магнет ротора структура у којима напредне тангенцијално слот-заглављен, због другог ваздух јаз и цомпоундмагнетиц изолације и усваја модус еддy-текуће почетни и синхрони покренут као додатак. Усвоји неколико строги дизајн или техничке мере, која спречава да се ефикасно ретка земље трајно магнетстеел тело из демагнетизација и неповратан губитак магнетизам. Хигхеррадиал плате услов за лежишта која се у потпуности сматрало у дизајн и употреба структурне ниско легура челика за главни отвор, обоје доприносе следеће опције програма овај мотор супер-висока ефикасност високе енергије фактор, већег обртног момента закључана ротора, јак на одморишту синхронизација цапабилитyстеадy и поуздан на измаку бука, рационална структура, нове и прелепе аппеаранцеанд више маргина температура расте и сл. Надрканост -савингеффецтивенесс је врло истакнуте.

Хлађење метод

ИЦ411

Величина оквира

80-200

Дужност

С1

Оцењени напајања

0.55-200кw

Спољна температура

-15 ℃ ~ 40 ℃

Оцењени напон

220-660В

Фреквенција

50Хз, 60Хз, 50 / 60ХЗ

Класа заштите

ИП55 , ИП56

Фаза

3

Пољаци

2 4 6

Изолација класе

Ф , Х

Темп. успон

80КХенгсу Холдингс је један од водећих произвођача у Кини и добављачи професионална у производњи yxтy три фазе стални магнет брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор. Као један од познатих електромотор брендова, понудићемо вам разумној цени. Добродошли у купи нам квалитетан електромотор Произведено у Кини, и провери ценовника са наше фабрике.

Hot Tags: yxтy фаза три стални магнет брусхлесс синхрони јединственој земљи електромотор 'Добављачи' у Кини, фабрика, брендова, ценовник, цена, направљено у Кини, електромотор брендова
Сродни производи
Истрага: